marți, 30 noiembrie 2010

Guler,caciula,manusi fara degete:Fleur Rouge











Reprezinta un ansamblu de trei piese:Guler,caciula si manusi fara degete realizate prin tricotare manuala cu fir acryl.Toate cele trei pise prezinta ghirlanda de flori realizate prin crosetare cu fir acryl si bumbac,dar si niste bentite din organza.

Caciula are circumferinta (in stare neintinsa) 48 cm,iar inaltimea de la urechi pana in varful capului 20 cm.
Manusile au o lungime de 22 cm

marți, 23 noiembrie 2010

Guler-fular caracatita bej si manusi asortate





In imagini:un guler caracatita bej cu o pereche de manusi asortate pentru acesta.Pleaca la Diana din Ploiesti.Sper sa-i placa!

duminică, 21 noiembrie 2010

Fulare cu bentite din organza










Fularele din imagini ,realizate in patru culori,sunt realizate prin tricotate manuala cu fir (70% mohair si 30 % acryl).Au lungimea de aproximativ un metru,iar latimea de zece centimetri.Se infasoara de doua ori in jurul gatului si se leaga printr-o fundita din organza.
Doritorii pot achizitiona aceste produse din magazinele mele online aflate in stanga paginii sau trimitandu-mi un email la adrsa afisata in acceasi parte a paginii.

Imbratisari,

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Caracatita Mov a ajuns in Franta!





In sfarsit gulerul caracatita si inelul asortat cu acesta au ajuns in Franta la Eloise.Sunt fericita ca ea este fericita si mai ales ca odata cu sosirea coletului de la mine, micuta ei Lili a facut primii pasi.
Si in cazul meu sunt primii pasi pentru ca Hainute Colorate sa devina international....

joi, 18 noiembrie 2010

Guler -fular Colorful Night si manusi asortate












Colorful Night este un ansamblu format din gulerul si manusile din imagini.La realizarea acestuia am folosit mai multe tipuri de fire:acryl,acryl cu mohair,acryl cu nylon,bumbac.

Gulerul si manusile fara degete sunt realizate prin tricotare,iar accesoriile multicolore sunt realizate prin crosetare.Pe multe din floricelele aflate pe guler si manusi am aplicat perle de cultura(mov,rosu,verde,albastru),care la partea superioara prezinta capacele argintate.

duminică, 14 noiembrie 2010

Beautiful Rainbow...








Fusta




Salul






In culorile curcubeului sunt realizate atat fusta, cat si salul din imagini...Sunt realizate in stilul freeform crochet prin combinarea mai multor tipuri de fire:acryl,acryl si lana,acryl si nylon,bumbac.
Pentru fusta:
Nu este o fusta la propriu...
Este ceva care se poate purta deasupra blugilor,colantilor sau a pantalonilor mulati.

Fusta prezinta la partea superioara o banda tricotata (de culoare rosie),care pe dedesubt prezinta o banda elastica de 3 cm latime.
Fusta se poarta pe sold,iar dimensiunea acestei benzi de sold este de 70 cm in stare stransa a elasticului.
Lungimea fustei cu tot cu betelie ,pana in punctul cel mai de jos,aproximativ 42 cm.
Este un produs unicat,dar la cerere se poate realiza una asemanatoare care sa tina cont de dimensiunile cerute si mai ales de combinatia de culori dorita.

Pentru sal:

Este un produs unicat,dar se poate realiza unul asemanator folosind firele si culorile precizate de dumneavoastra.Ambele produse se gasesc in magazinele mele online, pe care le gasiti in stanga paginii.

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Toamna in nuante de mov









E toamna afara...Nuantele de maro,ocru si ruginiu le gasim la tot pasul:in parcuri,in gradini...peste tot.Tot ce mai anima atmosfera din punct de vedere coloristic sunt crizantemele.Albe,galbene,mov,lyla ,toate ne fac sa vedem toamna mai putin mohorata,poate chiar vesela.Inspirata fiind de o tufa de crizanteme de culoare violet ce se afla intr-un colt al parcului din apropiere,am realizat un poncho si o gentuta asortata pe care le vedeti in imagini.Am tricotat,am crosetat,am cusut si cea iesit vedeti cu siguranta privind imaginile...

Intr-alta ordine de idei ,am avut placerea zilele trecute sa fac cunostinta(virtual desigur)cu doua creatoare deosebite care m-au fascinat de-a dreptul .E vorba de Christine
care a prezentat pe blogul sau una din creatiile mele,dar si pe Heloise cu care chiar am facut un schimb de produse.Ea si-a dorit foarte mult un guler caracatita mov ,pe care i l-am si trimis,iar eu mi-am dorit ceva asemanator,dar creat in stilul ei personal,un guler fular ,de care Nona e de-a dreptul indragostita.
Imaginile de mai jos dovedesc faptul ca Heloise este o adevarata vrajitoare...Stie sa imbine atat de frumos culorile incat orice lucru ,oricat de mic devine un mic obiect de arta.Va puteti convinge de acest lucru vizitandu-i blogul si de ce nu,magazinul...






Acestea fiind spuse va doresc o toamna in violet,nu de alta dar se pare ca aceasta culoare(dupa spusele unora) are efecte uimitoare asupra spiritului!!
Related Posts with Thumbnails