duminică, 30 octombrie 2011

Colier Sweet Butterfly





Colier realizat din tesatura bumbac vopsita manual in nuante de roz si violet,Pe ea au fost atasate :dantela roz pal si un medalion realizat manual.Medalionul prezinta in centru un mic fluturas brodat in nuante de ciclam,albastru si roz pal.Pe rama medalionului am cusut margele Toho,perlute de 6mm roz pal,cristale biconice de 4 mm,perlute mov de 6 mm,elemente metalice bronz si mici paiete.
Se incheie la spate cu bentite din dantela trecute prin elemente metalice bronz.

Unicat

Se poate achizitiona de aici

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Cercei Sunny Morning







Cerceii sunt realizati pe o baza filigranata bronz pe care am atasat:dantela moale albastra,margele toho,cristale biconice albastre de 4 mm,agate roz,sfere sidef fatetate de 8mm,elemente metalice bronz,perlute de 5 mm roz pal si flori cabochon rasina de mai multe culori si forme.

Unicat

Se pot achizitiona de aici


vineri, 28 octombrie 2011

Bratara catusa Sunny Morning






Bratara fixa,tip catusa,realizata pe suport textil din bumbac (vopsit manual in prealabil) prezinta :multe cristale de diferite marimi si culori,margele din sticla Murano,agate ,flori cabochon de mai multe marimi si culori,perlute roz,margele toho,accesorii metalice bronz.
Bratara tip catusa are diametrul de 7,6 cm,deci vine foarte bine si pe o mana mai plinuta.

Se poate achizitiona de aici

miercuri, 26 octombrie 2011

Colier Love Under The Moonlight






Colierul este realizat din bumbac vopsit manual in nuante de albastru cu reflexii violete.Pe acest colier(reprezentand un cer instelat) am cusut multe margele Toho (in nuante de galben,violet si albastru) si un banut sidefat galben ce reprezinta Luna.

Mai jos(sub forma de pandant) am realizat o scara metalica pe care se afla doi tineri indragostiti ce-si marturisesc iubire vesnica...La realizarea acestor indragostiti am flosit si cateva cristale biconice galbene si bentita satinata de aceeasi culoare.

Unicat

Se poate achizitiona de aici


duminică, 23 octombrie 2011

Bratara Fleurs D'Automne








Bratara este realizat pe o baza metalica si imbracata in tesatura bumbac vopsita in muante de violet.Bratara prezinta in centru un pandant realizat in totalitate manual si prezinta :margele Toho,margele sidef fatetate de 8 mm,margele din sticla Murano,cristal crackle natural si ametiste mov de 4mm.

Unicat.


Se poate achizitiona de aici

O colectie de produse realizata de mine pe Etsy ,care contine colierul Fleurs D'Automne ,puteti vizualiza aici



vineri, 21 octombrie 2011

Colier Fleurs D'Automne








Colierul este realizat pe o baza metalica si imbracat in tesatura bumbac vopsita in muante de violet.In stanga la purtare, colierul prezinta un pandant realizat in totalitate manual si prezinta :margele Toho,margele sidef fatetate de 8 mm,margele din sticla Murano,cristal crackle natural si ametiste mov de 4mm.

Colierul mai prezinta trei flori uscate ce prezinta in mijloc margele sidef fatetate de 8mm.

Pe suportlul imbracat al colierului am cusut sute de margele Toho in nuante de roz,violet,galben si verde.

Unicat.


Colierul se poate achizitiona de aici




luni, 17 octombrie 2011

Colier ,cercei si inel October Day












Setul cuprinde :un colier,cercei si inel realizate manual avand ca inspiratie toamna...

Materialele folosite:bumbac vopsit manual,margele din jad galben,chipsuri Jasp Mokaite,chipsuri Jasp Autumn,chipsuri Unakite.De asemenea,am mai flosit elemente metalice bronz.

Toate acestea se pot achizitiona de aici
Related Posts with Thumbnails