vineri, 13 martie 2009

Rochita de vara pentru fetite cu motive pictate manual(A summer dress for girls with handpainted elements)

Photobucket

Am realizat de curand o rochita de vara pentru fetite care se poarta cu colanti.Acesta este realizata din poplin ,dupa un tipar realizat de mine.Pe aceasta,cu vopsele speciale pentru tesaturi ,am pictat diferite motive.Asortate la rochita am realizat la croseta un colier si o bratara.Va rog sa priviti!

Photobucket


Today I wish to present you a handpainted dress for girls...The fabric is cotton 100% and the patterns are mine.For this dres with Idea Stoffa coulours I painted some flowers and butterflyes..Look!








































Photobucket

8 comments:

Claudia spunea...

wow ,
very cute
xxx
claudia

choco-la-la spunea...

Thats more than great , its spectacullar!! If this is your own pattern, then please make an ebook for this - its very special!!
Your designs are allways great!
greetings

choco-la-la Kerstin

Unknown spunea...

Bellissimo, tanti complimenti, super cool:))
Saluti Davida

Anonim spunea...

simply wonderfully how you both Uniting;) greetings Marion

Nikol spunea...

Hmmm,mi-ai dat o idee!Am si eu un tricou sau maiou,nici nu stiu cum sa-i spun,in stilul rochitei.Exact asa imi vine,ca in aceste poze.Are pe el aplicata o capsuna din strasuri!
Cred ca la vara o sa mai adaug eu cateva fructe,sa para mai nou!
Tot cu colanti il port si eu!:)

Anonim spunea...

Irina, unde se gasesc culorile pentru tesaturi? Mi-ai dat idei minunate cum sa-mi inveselesc putin cateva bluze. Este adevarat ca nu voi reusi sa le pictez cum ai facut tu,. dar mi-ar placea sa incerc. Te pup!

IrinaBohemianDance spunea...

Marilena,culorile sunt de la http://www.picturaonline.ro.Il gasesti pe blogul meu la linkuri favorite.Sunt culori speciale pentru tesaturi...Idea Stoffa.
Comanzi culorile acolo si a doua zi le primesti.

Te imbratisez cu drag si eu...

yahoo status spunea...

Buna ziua . Detin blogul www.timisoararomania.ro , are page rank 3 si 150 vizitatori unici pe zi .
As fi interesat sa facem schimb de linkuri . Eu va adaug blogul , in lista mea de parteneri pe timisoararomania.ro iar dumneavoastra adaugati
site-ul www.yahoostatus.ro cu titlul yahoo status(pentru a nu avea link direct , unul catre altul , e mai avantajos pentru amandoi)
Daca sunteti de acord va rog sa-mi dati un e-mail de confirmare : admin@yahoostatus.ro iar in cateva ore va adaug linkul la parteneri .
Multumesc si atept un raspuns ,

Tudor
www.yahoostatus.ro
www.timisoararomania.ro

Related Posts with Thumbnails