duminică, 20 decembrie 2009

Xmas Game Am primit cadoul!!!... (Xmas Game)







Xmas Game este jcul initiat de Csilla cu ocazia Sarbatorilor de Craciun.Conform acestui joc ,mai multe fete cu simt creativ isi trimit una alteia cate un mic cadou.Ingerasul care mi-a facut o reala surpriza este Micaela.Pachetelul de la ea l-am primit ieri si puteti vedea in fotografiile de mai sus ce minunatii am primit.Iti multumesc mult Micaela pentru gestul facut si vreau sa te felicit din inima pentru talentul si rabdarea de care dai dovada !

Irina



Xmas Game is the game initiated by Csilla for Holidays Christmas.This game looks like that: many girls feel they send each other many creative a small gifts.The girl which made me a real surprise is Micaela . From her I received yesterday a beautiful gift and you can see that in all my pictures .Thank you Micaela very much for the gift that you made and I want to congratulate you from my heart for the talent and patience to give evidence!

Kisses

4 comments:

Káthia Marchand spunea...

Dear Irina,
Congratulations!
Darling,
I want a Christmas night full of love, peace and blessings!
I enjoyed seeing the clothes of Santa Claus so beautiful and made for you.
Many kisses and light to your night!

IrinaBohemianDance spunea...

@Thank you very much,Kathia!

Good bless you!

Kisses,

Irina

Csilla spunea...

Draga Irina!

Cadouri dragute ai primit, dar eu stiu ca ai si pregatit :) Micaela nu mi-a trimis poze, am salvat de la tine pozele pentru album, sper ca nu te superi :) Nu stii nimica nici tu despre cadoul tau pentru Doina, a ajuns, nu a ajuns, ce se intampla? Ca nu pot sa dau de ea nicicum ( a desfiintat si blogul)si perechea ei nu a primit inca cadoul, deja sunt ingrijorata ca a disparut in ceata... Merci de raspuns.

IrinaBohemianDance spunea...

@Draga,Csilla,

De la Doina nu am primit inca nici o veste.Eu sper sa o faca in curand ,daca a primit cadoul.Cu siguranta,nu ma supar daca postezi imagini cu cadoul meu pentru ea...Ba din contra...Eu in curand voi posta imagini cu cadoul meu pentru ea,dar asta dupa Craciun.

Imbratisari,

Irina

Related Posts with Thumbnails