vineri, 24 septembrie 2010

Felicitari diverse...Again cards
Felicitarile sunt realizate de curand tot pentru Raluca .Sper sa va placa si voua...

O zi frumoasa!

9 comments:

Unknown spunea...

QUE BELEZA DE TRABALHOS ,E QUE MENINA LINDA QUE VOCE TEM ,PARECE UMA BONECA. beijos emilia

corina spunea...

Buna Irina ce frumuseti de felicitari ai mai realizat!!!!!!!
Stau cam prost la capitolul timp insa tot am intrat putin pe la prietenele mele sa le vizitez doar.....
Te imbratisez si iti urez un sfarsit de saptamana binecuvantat!

Phivos Nicolaides spunea...

Salut my dear friend Irina. Your cards are so beautiful. Hugs

Maite - vitoma spunea...

¡Qué bonitas!
Bss.

Marion - Mallofaktur spunea...

Hi Irina,
the cards are beautiful (like always). My favourite one is the third.

Kisses Marion

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Miss Val's Creations spunea...

I love them all! So pretty!

Lucille's Fashion spunea...

Superbe felicitari si pline de culoare... ca tot ce faci! Ai un premiu pe blogul meu daca vrei sa-l preiei... http://lucilledesigns.wblog.ro/

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Related Posts with Thumbnails