duminică, 25 martie 2012

Creatii recente...


In completarea rochitei din articolul trecut va prezint acum o geanta si un portofel asortate la acestea si o fustita realizata prin brodare aplicata si cu elemente crosetate.

Toate se gasesc aici

5 comments:

Karin spunea...

The butterfly and the snail....how cute!

love greetings
Karin

Magalis Marisol spunea...

Hola amiga!!!
Felicitaciones por tus labores...son alegres, coloridas y muy original...me encantan.
Feliz Domingo.
Un fuerte abrazo desde Venezuela!

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

IrinaBohemianDance spunea...

@Andy...Am distribuit articolul tau de pe blog (cel din 24 martie) pe pagina mea de facebook.Am acolo in jur de 1200 de prieteni.Sper sa ajute!O sa mai distribui articolul si in celelalte zile!!

Insanatosire grabnica!

Irina

Lalique spunea...

olaa amiga
from Turkey
feliz pascoa

http://laracroft3.skynetblogs.be http://lunatic.skynetblogs.be

Related Posts with Thumbnails