vineri, 6 februarie 2009

La inceput de blog...(I start a new blog...)

Photobucket
Da,sunt la inceputul unui nou blog...La cel vechi am renuntat din motive de design...Pentru cei care nu ma cunosc trebuie sa le spun ca in acest blog ,ca si in precedentul de altfel ,voi incerca sa va prezint creatiile mele in ceea ce priveste vestimentatia pentru copii,dar si modestele mele "scrapbooking creas"..Astazi m-am gandit sa va vorbesc mai mult despre sursele mele de inspiratie...La realizarea hainutelor pe care le fac folosesc tipare de cea mai buna calitate de la:Burda,Ottobre,Newlook.Iata mai jos cateva reviste care contin tipare si care imi sunt de mare ajutor in realizarea "proiectelor" mele.

Photobucket








In privinta designului produselor facute de mine o buna sursa de inspiratie o am de la www.klickundblick.de , locul unde am avut placerea sa cunosc multe persone extrem de creative.adresele blogurilor multora dintre ele gasindu-se la "Bloguri preferate".Cam atat deocamdata...Va multumesc ca ati poposit aici si urmariti acest blog pentru ca nu stiti ce pierdeti...





This is my newest blog Hainute colorate....I lost the template of my old blog irinaindira's design and this is the reason for start another one.I love to create clothes for kids and I am realy inlove of scrapbooking.Puting toghether sewing and scrapbooking that means Hainute colorate...

6 comments:

Anonim spunea...

Hello Irinaindira,
do I see this right, you have a new Blog??? He looks more sore nice;) I congratulate on the whole nice design;)

gglg Marion

Anonim spunea...

Imi pare rau ca ai avut probleme cu vechiul blog; eu chiar apreciam abilitatea cu care te descurci in folosirea cliparturilor si fonturilor si cum iti faci aranjamentele in pagina. Eu inca ma descurc greu cu postarile si nu reusesc sa asez pozele si textele cum as vrea. Nu am reusit sa ma prind cum poti pune mai multe poze in aceeasi postare si fiecare sa aiba textul propriu, am constatat ca "drag and drop" nu functioneaza sau nu fnctioneaza la mine.. Oricum te felicit si pentru noul design- arata f bine.

♥ Vera spunea...

Great and very sweet your new blog.
Greetings Vera

Unknown spunea...

Hi Irina,
i am happy to find your blog. it is sooo nice. see you again ;o)

greetings from germany,
ute

Zaubermaus spunea...

Hello Irina,
I wish you all the best for the new blog, it lokks very cute and I like strawberry shortcake very, very much :-)
With lot`s of greetings,
Nadine

Homemade by Laly spunea...

Irina, este superb noul blog, atat de vesel si colorat:) Si ai inceput in forta noul an, cu muuulte creatii superbe, pt printesa ta. As vrea sa te intreb de unde iei revistele si tiparele separate? Banuiesc ca sunt comandate online, nu? Ai o colectie impresionanta si te ajuta mult in tot ce creezi. O sa revin, sa stii...;)

Related Posts with Thumbnails